top of page

Advies aan huis

€245,- incl. btw | 2-3 uur interieuradvies aan huis incl. online adviesboekje

Wil jij aan de slag gaan met jouw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in huis, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij met Miran interieurDesign aan het juiste adres! Tijdens een advies aan huis kom ik twee tot drie uur lang bij je langs om jouw wensen te bespreken en om samen eens te sparren over hoe wij samen jouw woongenot kunnen verbeteren. 

Mist er iets in jouw interieur waardoor jouw interieur nog niet "af" voelt? Ben je aan het schuiven met meubels en accessoires maar lukt het maar niet om het warm en gezellig te krijgen? Dat kan aan verschillende factoren liggen. 

Met dit interieuradvies aan huis kom ik bij jou thuis langs om antwoord te geven op al jouw vragen. In 2 tot 3 uur bespreken we jouw wensen. Hierbij beginnen we met de kleur en materialen en vervolgens kijken we welke inrichting daar het beste bij past. 

 

Na ons gesprek ga ik aan de slag met het adviesboekje, waarin ik uitgebreid beschrijf wat wij besproken hebben en maak een shoppinglist voor de kleuren, materialen en eventueel meubels. 

Aan de hand hiervan kun je aan de slag met het verven en aanpakken van jouw woning.  

Na dit interieuradvies aan huis... 

Heb je een duidelijk stappenplan voor je interieur

Weet je precies welke verf op behang er op welke muur kan komen

Kun je naar aanleiding van mijn tips gemakkelijker keuzes maken in huis, voor bijvoorbeeld meubels of accessoires

Zit je vol inspiratie en kun je zelf aan de slag met het aanpakken van jouw huis

Is dat gevoel van stress over jouw huis volledig weg en kun je samen met jouw dierbaren genieten van een warm en gezellig thuis!

Werkwijze

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5

Plan een bel of google meet afspraak met mij in via onderstaande button

Als voorbereiding op deze afspraak ontvang je van mij een vragenlijst, deze ontvang ik graag minimaal 1 dag vóór ons gesprek via email retour. 

Tijdens onze telefonische afspraak maken we binnen 15 minuten kennis met elkaar en plannen we het adviesgesprek bij jou thuis

Ik kom op de afgesproken dag bij jou thuis. We bespreken dan binnen 2-3 uur jouw woonvragen. 

Binnen 1-2 weken ontvang je een digitaal adviesboekje met daarin de punten die we besproken hebben, aangevuld met een moodboard en shoppinglists.

Na het advies aan huis ontvang je een digitaal adviesboekje met..

... de punten die we tijdens ons gesprek besproken hebben

... een moodboard met beschrijving

... het kleur -en materialenvoorstel aan de hand van een plattegrond

... de shoppinglist met kleurnummers zodat je precies weet wat en waar je het kunt kopen

Op zoek naar een ander type advies? 

Stylingadvies

€395,- incl. btw | De warme en gezellige touch voor jouw interieur

Is de basis van jouw interieur helemaal af en zijn jullie tevreden met de vloer en wanden?

Maar mist er nog sfeer doordat je niet weet hoe je hem moet indelen? Door middel van het Stylingadvies gaan we samen kijken wat er mist in jouw woning en wat er beter kan. Ben je op zoek naar een passende zithoek? Met het stylingpakket help ik jou om jouw persoonlijkheid nóg beter naar voren te laten komen in jouw interieur. 

Interieurontwerp

€995,- incl. btw | Een complete metamorfose voor jouw (nieuwbouw) woning

Als je een nieuwbouwwoning koopt of je gaat flink verbouwen komt er veel op je af, een spannende tijd! met Miran interieurDesign denkt met je mee in alle facetten. Zo kijken we niet alleen naar de basis zoals de vloer en de muren, maar kijken we ook naar de lichtpunten, stopcontacten en andere belangrijke dingen die je tijdens de bouw moet weten. Door middel van het Interieurontwerp gaan we samen kijken wat jouw wensen zijn en hoe we dit het beste kunnen combineren tot een passend geheel. Ik help jou om rust, eenheid en persoonlijkheid te brengen in jouw nieuwe of bestaande woning. 

bottom of page