top of page

Bijzettafeltje

Perfect om jouw bos bloemen op te showen!

Productinformatie:

Op zoek naar een leuke bijzettafel? Dan is dit zeker een unieke kans! Deze bijzettafel wordt gemaakt uit resthout en geeft jou de mogelijkheid hem zelf samen te stellen! Wil je hem bijvoorbeeld zelf verven? Kies dan voor een MDF tafeltje en verf hem in een kleur die past bij jouw interieur! 

Voor dit bijzettafeltje maken wij gebruik van restmateriaal uit de meubelmakerij, Meijer Maat interieurs. Deze bijzettafel komt in zijn geheel bij jou aan. Je hoeft hem dus alleen nog maar uit te pakken en leuk te stylen! 

Productgegevens: 

Formaat: 40 x 40 x 42 cm 

Kleuren en prijzen: 

  • Blank MDF geverfd in kleur naar keuze - €34,95

  • Zwart, Wit, Uni, houtdecor - €39,95

  • Eiken gefineerd - €49,95

Bestelinformatie: 

Het is helaas nog niet mogelijk om via de website te bestellen. Heb je interesse? Vul dan het contactformulier in óf stuur mij een berichtje via Whatsapp

20220322144329__MG_3366.jpg

vanaf €34,95 incl. btw
Exclusief verzendkosten

Verzendinformatie:

Verzending:

De levertijd betreft in Nederland 3 tot 5 werkdagen. Je ontvangt bij de bestelling een track & trace code, hiermee kun je je bestelling volgen. 

Let op! De DIY producten worden gemaakt uit restmateriaal, de levertijd hangt dus af van de beschikbaarheid van het materiaal. 

Tarieven: 

Het tarief voor het verzenden in Nederland bedraagd: 

  • Pakketpost (incl. track& trace) : €6,95

  • Boven de €75,- gratis verzending

Bestelling afhalen: 

Het is ook mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. Wil je contant betalen of pinnen bij afhalen? Dat kan, geef dit dan even aan in het contactformulier. 

Ons afhaaladres is: 

Meijer Maat interieurs

Satellietbaan 17C

2181 MG Hillegom 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven! 

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan passen we het adres aan. 

bottom of page