Benedenverdieping-3D impressie (4).png

Interieurontwerp

Wil jij aan de slag gaan met jouw woonkamer, hal of slaapkamer, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij met Miran interieurDesign aan het juiste adres! Door middel van het Interieurontwerp gaan we samen kijken wat jouw wensen zijn en hoe we dit het beste kunnen combineren tot een passend geheel. Met het interieurontwerp help ik jou om rust, eenheid en persoonlijkheid te brengen in jouw nieuwe of bestaande woning. 

1. Online kennismaking

Ons eerste gesprek is altijd digitaal, zo leren wij elkaar kennen en kijken we of we klikken. We bespreken jouw woonwensen en ik vraag je of je aan de slag wilt gaan met jouw eigen moodboard. 

3. 2D plan met shoppinglist

Ik ga aan de slag met het 2D plan, met onder andere: 

  • Een kleur -en materialenplan

  • Meubel -en verlichtingsplan

  • 2D plattegrond

5. 3D ontwerp

Ik ga aan de slag met het 3D plan, met onder andere: 

  • Plattegrond met wandaanzichten

  • 3D impressies

  • Accessoire voorstel

  • Optioneel: Maatwerk meubel of Do It yourself project.

7. Digitaal + papieren adviesboekje

Alle onderdelen van het advies komen samen in het ontwerpboekje. Hierin omschrijf ik uitgebreid wat de bedoeling is met de gekozen onderdelen.

2. Gesprek bij jou thuis

Ik kom bij je langs met het moodboard dat ik naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek gemaakt heb. Daarnaast neem ik de maten van de ruimte op en bespreken we nogmaals jouw wensen. 

4. Tussentijds gesprek

Tijdens het online tussengesprek presenteer ik het 2D plan dat ik gemaakt heb. We bespreken wat je aanspreekt aan het ontwerp, maar ook wat je niet aanspreekt. Dit kan ik vervolgens aan gaan passen. 

6. Eindpresentatie

Tijdens het eindgesprek presenteer ik het gehele plan dat ik gemaakt heb. Ook hier is nog ruimte voor verbetering, ik kan nog eenmalig een aanpassing doorvoeren en verwerk dit in het adviesboekje dat je ontvangt. 

8. Aan de slag!

Yes! Je hebt nu het ontwerpboekje ontvangen en je kunt aan de slag gaan met de uitwerking ervan. Wil je dat ik hierbij help? Dat kan, ik neem dan voor jou contact op met leveranciers! 

Wat kun je verwachten?

v.a.

€995,- 

Andere pakketten: 

DSC_0423-min.jpg

Advies aan huis

Wij gaan samen aan de slag en hebben twee uur de tijd om te sparren over de verschillende keuzes die er te maken vallen.