top of page

Interieurontwerp

€995,- incl. btw | Een complete metamorfose voor jouw (nieuwbouw) woning

Als je een nieuwbouwwoning koopt of je gaat flink verbouwen komt er veel op je af, een spannende tijd! met Miran interieurDesign denkt met je mee in alle facetten. Zo kijken we niet alleen naar de basis zoals de vloer en de muren, maar kijken we ook naar de lichtpunten, stopcontacten en andere belangrijke dingen die je tijdens de bouw moet weten. Door middel van het Interieurontwerp gaan we samen kijken wat jouw wensen zijn en hoe we dit het beste kunnen combineren tot een passend geheel. Ik help jou om rust, eenheid en persoonlijkheid te brengen in jouw nieuwe of bestaande woning. 

Helemaal vanaf "scratch" beginnen, een feestje als je het mij vraagt! Het uitzoeken van de vloer en deze afstemmen op de muurkleuren en de keuken. Maar ook het bepalen van de lichtpunten en stopcontacten neem ik mee in het ontwerp..

Daarnaast komt het ontwerp tot leven door een 3D visualisatie. Hierin neem ik de gekozen kleuren en materialen mee, maar ook de meubels, verlichting en accessoires. Met de 3D visualisaties kom je niet voor verassingen te staan en weet je precies hoe jouw woning in aanbouw er uit zal gaan zien.  

Met dit interieurontwerp heb je een compleet overzicht van alles wat er moet gebeuren en kun je zo naar de bouwer gaan mocht hij vragen hebben. 

Als het interieurontwerp is afgerond ontvang je een digitaal en papieren adviesboekje incl. kleur en materiaalstaaltjes zodat je goed voorbereid bent op het shopavontuur voor jouw droomwoning!   

MirandaDobbexLSR-14.jpg

Na dit interieurontwerp... 

Weet je hoe jouw nieuwe huis er uit zal gaan zien

Weet je precies welke verf op behang er op welke muur kan komen

Weet jij door middel van een 2D indeling hoe je jouw woning het meest optimaal kunt inrichten

Weet jij door middel van een 2D indeling hoe je jouw woning het meest optimaal kunt inrichten

Is het regelen van alles wat er moet gebeuren in jouw nieuwbouwwoning veel minder stressvol doordat er met jou wordt meegedacht met bijvoorbeeld de juiste plek voor lichtpunten, locatie van de keuken etc.

Werkwijze

Plan een bel of google meet afspraak met mij in via onderstaande button

Als voorbereiding op deze afspraak ontvang je van mij een vragenlijst, deze ontvang ik graag minimaal 1 dag vóór ons gesprek via email retour. 

Tijdens onze telefonische afspraak maken we binnen 15 minuten kennis met elkaar en plannen we het adviesgesprek bij jou thuis

Ik kom op de afgesproken dag bij jou thuis. We bespreken dan binnen 2 uur jouw woonwensen zodat ik een duidelijk beeld heb van wat mij te doen staat.

Ik ga aan de slag met het uitwerken van het moodboard, meerdere indelingsschetsen en ga ik alvast aan de slag met de meubels en verlichting. 

Tijdens een tussentijds gesprek bespreken wij het moodboard en kiezen we samen de indeling die het meest passend is en ik verder mag uitwerken. 

Ik pas eventuele opmerkingen aan in het advies en maak de plannen definitief zodat ik de 3D impressies kan gaan maken.

Het eindgesprek. Tijdens het eindgesprek lopen we alle facetten van het advies door en bespreken we de ontwerpkeuzes die ik heb gemaakt. Na afloop van dit gesprek ontvang je een digitaal adviesboekje zodat je hiermee de geadviseerde onderdelen kunt shoppen. 

Ben je het met bepaalde dingen niet helemaal eens? Dan dan kun je eenmalig gebruik maken van een kosteloze aanpassing aan het ontwerp.

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Stap 4
Stap 5
Stap 6
Stap 7
Stap 8

Na het interieurontwerp ontvang je een digitaal en papieren adviesboekje met..

... de punten die we tijdens ons gesprek besproken hebben

... een moodboard met beschrijving

... het kleur -en materialenplan aan de hand van een plattegrond

... 2D indelingsadvies

... meubelplan

... verlichtingsplan

... definitieve plattegrond met toelichting

... 3D impressies met wandaanzichten

... accessoireplan

... een shoppinglist met informatie uit de bovenstaande plannen

... diverse kleur -en materiaalstaaltjes

En optioneel

... maatwerk meubel (+ €95,- incl. btw)

Op zoek naar een ander type advies? 

Advies aan huis

€245,- incl. btw | 2-3 uur interieuradvies aan huis incl. online adviesboekje

Wil jij aan de slag gaan met jouw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in huis, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij met Miran interieurDesign aan het juiste adres! Tijdens een advies aan huis kom ik twee tot drie uur lang bij je langs om jouw wensen te bespreken en om samen eens te sparren over hoe wij samen jouw woongenot kunnen verbeteren. 

Accessoires.jpg

Stylingadvies

€395,- incl. btw | De warme en gezellige touch voor jouw interieur

Is de basis van jouw interieur helemaal af en zijn jullie tevreden met de vloer en wanden?

Maar mist er nog sfeer doordat je niet weet hoe je hem moet indelen? Door middel van het Stylingadvies gaan we samen kijken wat er mist in jouw woning en wat er beter kan. Ben je op zoek naar een passende zithoek? Met het stylingpakket help ik jou om jouw persoonlijkheid nóg beter naar voren te laten komen in jouw interieur. 

bottom of page