top of page
Website banner (1).png

Hi,
leuk je te ontmoeten! 

Miranda in het kort

  • Woont op het platteland 

  • Heeft van huis uit altijd meegekregen dat je ver komt door hard te werken

  • Heeft een vriend met als beroep hovenier; een mooie tuin én een mooi huis, wie wil dat nou niet! 

  • Dol op plannen en heeft graag overzicht

  • Een rustige persoonlijkheid, totdat je me beter leert kennen

  • Altijd een lach op haar gezicht

  • Gek op wandelen in het duin, dansen, koffie en (woon)shoppen. 

MirandaDobbexLSR-14.jpg

Mijn verhaal

Van kinds af aan woon ik (nu nog deels) op de boerderij bij mijn ouders. Mijn vader is bijna altijd aan het werk en heb dus met de paplepel ingegoten gekregen dat je met stilzitten niet heel ver komt. Helaas is het als boer zijnde niet altijd makkelijk en moet je nóg harder werken dan dat je al doet. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik vanaf mijn 15e op vrijdagavond en zaterdag aan het werk ging. Ik wilde absoluut geen vakkenvuller worden, dus ging ik bij de Blokker solliciteren. Tijdens mijn werk bij de Blokker liep ik het meeste rond bij de woonaccessoires of bij de kassa en was al veel op zoek naar klantcontact. 

Toen ik op de Havo zat merkte ik dat mijn interesses anders waren dan de rest van mijn klasgenoten. Waar zij voornamelijk bezig waren met een kiezen van een zo divers mogelijk profiel om naar de HBO te kunnen, wilde ik juist handvaardigheid in mijn pakket en zo min mogelijk "in de boeken". Ik wist dat ik niet gelukkig zou worden van jaren lang alleen maar leren en theorie stampen. Maar wat wilde ik dan wél. Van jongs af aan ben ik al bezig om mijn creativiteit te uiten in DIY's, ik begon mijn slaapkamer te stylen etc. 

Ik ben op zoek gegaan naar meerdere studies in verschillende richtingen, maar na twee keer op het Hout- en meubileringscollege geweest te zijn wist ik het zeker "ik word Interieuradviseur!". Ik kreeg vaak de vraag of ik wel zeker wist dat ik MBO wilde gaan doen terwijl ik een HAVO diploma op zak had, wat er helaas voor zorgde dat ik soms weleens twijfelde aan mijn keuze. Gelukkig was de opleiding precies wat ik zocht en waren deze twijfels snel weg. 

Tijdens de periode op het HMC heb ik meerdere stages mogen lopen bij verschillende bedrijven (o.a. stoffering, verlichting, maatwerk meubelen). Ik maakte van dichtbij mee hoe zij hun bedrijf op een eigen manier draaiende hielden en overal merkte ik dat als ik het voor het zeggen had, ik dit anders zou doen dan hoe zij dat deden. Langzaamaan bekroop mij het idee om zelf een interieuradviesbureau op te starten, uiteindelijk trok ik in November 2020 de stoute schoenen aan en ging naar de KVK om met Miran interieurDesign in te schrijven. Vanaf toen kon ik mij gewoon als 23 jarige eigenaresse noemen van een eigen bedrijf! 

 

Inmiddels trek ik langzaamaan steeds meer in bij mijn vriend en kan ik lekker mijn creativiteit kwijt in ons interieur. Naast mijn werk als interieuradviseur bij met Miran interieurDesign werk ik ook nog parttime bij Meijer Maat interieurs waar ik maatwerk meubelen zoals kledingkasten, woonkamerkasten etc. mag ontwerpen en stylen! 

Interieuradvies

met Miran interieurDesign is ontstaan uit een passie voor Creativiteit en Interieur! Sinds november 2020 ben ik begonnen met het geven van interieuradviezen. 

Het maken van moodboards, indelingsschetsen en 3D impressies zorgt ervoor dat uw woonwensen werkelijkheid worden. Hierbij houd ik rekening met de juiste sfeer, functionaliteit en de juiste woonoplossingen. Eventueel met een meubel op maat.

 

Met veel plezier help ik jou met het realiseren van jouw woonwensen. Hiervoor heb ik een aantal Interieur pakketten samen gesteld. Hier kunt je kiezen voor een adviesgesprek aan huis, maar ook voor uitgebreide pakketten waarmee ik je inzicht geef in hoe het uiteindelijke plaatje eruit gaat zien.  Binnen deze interieurpakketten is van alles mogelijk, is er iets wat je niet nodig denkt te hebben? Dan passen wij dit aan en ontvangt u een offerte op maat! 

 

Wil je meer informatie over de adviespakketten?  Klik dan hier

Liefs, Miranda

DSC_0423-min.jpg
bottom of page