top of page
  • Foto van schrijverMiranda Dobbe

14x De leukste winkels in Nederland en België om interieur (accessoires) te shoppen

Bijgewerkt op: 2 mei 2023

Tegenwoordig poppen de interieurwinkels als paddenstoelen uit de grond. Je zou toch door de bomen het bos niet meer zien.. Op zoek naar nieuwe accessoires voor jouw interieur? Ik deel mijn favoriete interieurwinkels met je!


H&M Home:

Een van dé woonwinkels van dit moment als je het mij vraagt! Zij verkopen een aantal populaire interieuritems zoals de keramieken vazen, maar ook voor de bad en slaapkamer. Zij richten zich voornamelijk op de moderne woonstijl, maar durven daar ook van af te stappen door af en toe wat klassiekere elementen toe te voegen.


Zara Home:

Bij de Zara denk je waarschijnlijk direct aan de kledingwinkel, maar wist je dat de Zara ook een Home collectie. Zara Home heeft biedt verschillende producten aan in een Japandi interieurstijl. Er wordt veel gebruik gemaakt van donker hout en goud.
Loods5:

Loods 5 is een onwijs veelzijdige woonwinkel. Zij verkopen niet alleen verschillende meubelmerken, maar ook zijn er per winkel een aantal stands waar standhouders hun woonaccessoires kunnen verkopen. In deze woonwinkel komen allemaal verschillende interieurstijlen aan bod, zo kan iedereen er wel iets gaafs vinden!


Fést Amsterdam:

De filosofie van Fést spreekt mij onwijs aan, zij gaan namelijk voor mooie& luxe, betaalbare meubelen. Haar meubelen worden allemaal binnen Europa geproduceerd en hoeven dus niet de hele wereld over te vliegen om op de plaats van bestemming aan te komen.


Benieuwd hoe ik de interieuritems van deze woonwinkels in jouw interieur zou toepassen? Dan is een advies aan huis iets voor jou!

Interior Treasures:

Shanti van CasaKrullenbol importeert met haar webshop Interior Treasures toffe lepels, mokken, lampen en andere interieuraccessoires uit Bali. Daarnaast verkoopt zij voedselpakketten voor de Balinese bevolking die ze daar zelf gaat uitdelen.


Inmiddels woont Shanti zelf al een half jaar op Bali en deelt vanuit daar jaloersmakende beelden.


Maisons du Monde:

Maisons du Monde heeft een onwijs uitgebreide collectie, van servies tot woonaccessoires en grotere meubels. Zij hebben een groot aantal woonstijlen en producten in de collectie.


Populaire items van dit moment zijn bijvoorbeeld de Bold trend en Anduze collectie.


Studio Henk:

Studio Henk staat bekend om zijn meubels die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en elke dag bruikbaar. Studio Henk heeft een vaste collectie die je naar eigen wens aan kunt passen. Zo kun je de afmeting wijzigen, maar ook de materialen kunnen aangepast worden. Zodat het naadloos aansluit bij jouw interieur.


Sissy- Boy:

Naast kleding verkoopt de Sissy-boy ook diverse interieurartikelen zoals koffietafelboeken, kaarsen, plaids etc. Het feit dat je onder één dak kleding en interieuraccessoires kunt shoppen vind ik zelf heel fijn. Als je mij al langer volgt, weet je dat jouw interieur een weerspiegeling is van jouzelf, en dat hoe jij je kleed en jouw interieur inricht laat zien welke persoonlijke eigenschappen jij hebt.


Dille & Kamille:

Dille en Kamille heeft veel accessoires die gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Het uitgebreide assortiment bestaat uit zowel (biologische) thee, als interieuraccessoires zoals manden en textielen. Als je wilt gaan voor een duurzame interieurwinkel, zou ik Dille & Kamille zeker aanraden!


Liever zelf aan de slag met het toepassen van deze interieuritems? Aan de hand van de gratis stijlgids kun je zelf aan de slag gaan met jouw moodboard!

Sostrene Grene:

Sostrene Grene komt oorspronkelijk uit Denemarken, maar is ook in Nederland een erg populaire winkel. Hij kan dan ook niet ontbreken in dit lijstje. Wil je je creativiteit inzetten? Dan kun je bij deze winkel terecht voor je bollen wol, canvassen etc. Ook woon-, badkamer- & keukenaccessoires komen uitgebreid terug.


Westwing:

Bij Westwing haal ik altijd onwijs veel inspiratie. Zij hebben een hele fijne stijl en een onwijs uitgebreid assortiment. Ze hebben een eigen collectie ontworpen maar hebben daarnaast ook een uitgebreide collectie verlichting, meubelen, accessoires en nog veel meer.


Karwei:

Bij de Karwei denk je misschien meteen aan de bouwmaterialen die je er kunt halen. Maar wist je dat ze ook een afdeling vol interieuraccessoires en zelfs een aantal meubels hebben? De karwei verkoopt trendy interieuritems waarmee je jouw zelfgemaakte meubel kunt aankleden!


Espoo Antwerpen:

Jaren lang heb ik gewerkt als lichtadviseur en werkte ik met merkverlichting verkocht. Als ik de etalage van de Espoo langs loop herken ik bepaalde items meteen. Sommige merk items zijn onwijs mooi uitgevoerd. De Espoo verkoopt bekende (scandinavische) merken zoals Muuto, Hay en &Tradition.


Flamant:

Flamant heeft naast een meubellijn ook een eigen verflijn. Momenteel ben ik helemaal weg van Terracotta tinten en laat de verflijn nu nét deze kleuren bevatten. De warmte van deze kleurtinten in combinatie met wat lichtere meubels brengen een fijne balans.

2.563 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page