3f46f1_f38a1ad87ac84ae285c146385f33faa7~mv2.jpg

Stylingadvies

Wil jij aan de slag gaan met jouw woonkamer, hal of slaapkamer, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij met Miran interieurDesign aan het juiste adres! Door middel van het Stylingadvies gaan we samen kijken wat er mist in jouw woning en wat er beter kan. Kan jouw muur bijvoorbeeld een likje verf gebruiken? Of ben je op zoek naar een passende zithoek? Met het stylingpakket help ik jou om jouw persoonlijkheid nóg beter naar voren te laten komen in jouw interieur. 

1. Online kennismaking

Ons eerste gesprek is altijd digitaal, zo leren wij elkaar kennen en kijken we of we klikken. We bespreken jouw woonwensen en ik vraag je of je aan de slag wilt gaan met jouw eigen moodboard. 

3. 2D plan met shoppinglist

Ik ga aan de slag met het 2D plan, met onder andere: 

  • Een kleur -en materialenplan

  • Meubelplan

  • Accessoire voorstel

  • 2D plattegrond

2. Gesprek bij jou thuis

Ik kom bij je langs met het moodboard dat ik naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek gemaakt heb. Daarnaast neem ik de maten van de ruimte op en bespreken we nogmaals jouw wensen. 

4. Digitaal adviesboekje

Alle onderdelen van het 2D plan komen samen in het ontwerpboekje. Hierin omschrijf ik uitgebreid wat de bedoeling is met de gekozen onderdelen.

Wat kun je verwachten?

v.a.

€395,- 

Andere pakketten: 

DSC_0423-min.jpg

Advies aan huis

Wij gaan samen aan de slag en hebben twee uur de tijd om te sparren over de verschillende keuzes die er te maken vallen.