top of page

Stylingadvies

De warme en gezellige touch die jouw interieur af maakt. 

Is de basis van jouw interieur helemaal af en zijn jullie tevreden met de vloer en wanden?

Maar mist er nog sfeer doordat je niet weet hoe je hem moet indelen? Door middel van het Stylingadvies gaan we samen kijken wat er mist in jouw woning en wat er beter kan. Ben je op zoek naar een passende zithoek? Met het stylingpakket help ik jou om jouw persoonlijkheid nóg beter naar voren te laten komen in jouw interieur. 

De basis van jouw interieur staat; je hebt een vloer waar je helemaal tevreden mee bent en de muren hebben een kleurtje gekregen. Maar voor jouw gevoel blijft de inrichting nog een beetje achter. Je hebt nog een bank uit je studententijd of je hebt een samengevoegd inventaris en je bent toe aan iets nieuws, iets eigentijds.

 

Je hebt de keus gemaakt dat er iets moet veranderen, maar waar begin je..  bij de bank, of toch bij dat gave tv-meubel. Door middel van het stylingadvies weet je precies welke meubels er bij elkaar passen en ook nog eens overeenkomen met jouw wensen. In een uitgebreid adviesboekje komen alle zowel de optimale indelingen als de meubels aan bod en kun je lekker aan de slag gaan met jouw woning.

DSC_0387-min.jpg

Na dit stylingadvies... 

Heb je een duidelijk stappenplan voor je interieur

Weet je precies welke verf op behang er op welke muur kan komen

Kun je aan de hand van de shoppinglists de juiste verf, meubels en accessoires gaan verzamelen.

Weet jij door middel van een 2D indeling hoe je jouw woning het meest optimaal kunt inrichten

Kun je optimaal genieten van jouw woning zonder dat jij dagenlang alle woonwinkels hoeft af te struinen. 

Werkwijze

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Stap 6
Stap 7
Stap 8

Plan een bel of google meet afspraak met mij in via onderstaande button

Als voorbereiding op deze afspraak ontvang je van mij een vragenlijst, deze ontvang ik graag minimaal 1 dag vóór ons gesprek via email retour. 

Tijdens onze telefonische afspraak maken we binnen 15 minuten kennis met elkaar en plannen we het adviesgesprek bij jou thuis

Ik kom op de afgesproken dag bij jou thuis. We bespreken dan binnen 2 uur jouw woonwensen zodat ik een duidelijk beeld heb van wat mij te doen staat.

Ik ga aan de slag met het uitwerken van het moodboard en meerdere indelingsschetsen. 

Tijdens een tussentijds gesprek bespreken wij het moodboard en kiezen we samen de indeling die het meest passend is en ik verder mag uitwerken. 

Ik pas eventuele opmerkingen aan in het moodboard en ga aan de slag met de verschillende plannen uit het advies (kleur, materiaal, meubels en accessoires).

Het eindgesprek. Tijdens het eindgesprek lopen we alle facetten van het advies door en bespreken we de ontwerpkeuzes die ik heb gemaakt. Na afloop van dit gesprek ontvang je een digitaal adviesboekje zodat je hiermee de geadviseerde onderdelen kunt shoppen. 

Ben je het met bepaalde dingen niet helemaal eens? Dan dan kun je eenmalig gebruik maken van een kosteloze aanpassing aan het ontwerp.

Na het stylingadvies ontvang je een digitaal adviesboekje met..

... de punten die we tijdens ons gesprek besproken hebben

... een moodboard met beschrijving

... het kleur -en materialenplan aan de hand van een plattegrond

... 2D indelingsadvies

... meubelplan

... accessoireplan

... een shoppinglist met informatie uit de bovenstaande plannen

bottom of page